Cautare

1913 de rezultate pentru "compatibilitate primar" (2.78 secunde)
Aflat, vineri, in localitatea Scorteni, comuna in care pe 1 mai vor fi alegeri locale partiale pentru functia de primar, presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, in fata catorva zeci de localnici, ca in opinia sa, premierul Emil Boc si ministrul Elena Udrea nu au curaj sa mearga pe strada, in mijlocul oamenilor, fiindca ar fi huiduiti de catre acestia.
Locuitorii municipiului Baia Mare isi voteaza, duminica, noul primar al orasului, dupa ce timp de aproape un an administratia locala a fost condusa de fostul viceprimar Istvan Ludescher. Aproximativ 124.000 de baimareni cu drept de vot sunt asteptati la urne pentru a-si desemna viitorul primar.
El nu va avea un mandat politic" Desi PDL sustine un candidat care pana acum nu a avut activitate politica si despre care sustin ca "nu va avea un mandat politic", un membru PDL, fost consilier local, Vasile Vlasin candideaza si el la fotoliul de primar al municipiului Baia Mare.
USL-PDL, 52%-13% Candidatul USL Catalin Chereches a castigat alegerile partiale pentru functia de primar al municipiului Baia Mare din primul tur, cu 51,66% din voturi, fiind urmat de candidatul independent Mircea Dolha, cu 23,34% din voturi.
(...) Este o situatie politica care va duce in cadrul USL, eu voi sustine acest lucru, sunt convins ca-l va sustine si domnul Antonescu, sa avem candidati comuni nu doar la presedinte de CJ si primar pentru municipiu resedinta de judet, practic, sa avem in toate localitatile", a spus Victor Ponta, la Palatul Parlamentului.
Un singur tur de scrutin inseamna ca te poti trezi cu un primar ales cu un procent de chiar sub cincisprezece la suta din sufragii.
Matei Bragaru, primar PSD in localitatea Valeni, Iulian Preda, primarul PSD al localitatii Plesoiu, si Marius Preoteasa, primar PNL in localitatea Stoicanesti, din judetul Olt, au semnat marti o declaratie comuna prin care anunta ca vor candida din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor, potrivit unui comunicat UNPR, remis Hotnews.ro In luna mai 20 de primari PSD si PNL din judetul Olt au anuntat ca intentioneaza sa candideze la alegerilor locale 2012 pe listele UNPR.
"Cat voi fi eu primar, n-o sa concesionam parcarile dintre blocuri" In discutia purtata cu o alta persoana venita la audiente, Antonie Solomon a mentionat ca este total impotriva concesionarii parcarilor si ca nu se va face asa ceva in Craiova cat timp este el primar.
"Stim sigur ca PNL are un primar in sectorul 1. ... PSD are un primar in 5. Cred ca PNL sta foarte bine in sectorul 6, si in 3, pentru ca in 3, cu Negoita primar, am avut un scor foarte bun la scrutinurile din 2009.
Printr-o decizie de primar, Antonie Solomon i-a retras toate atributiile viceprimarului Marinica Dinca, devenit inamicul public numarul unu pentru edilul-sef al Baniei Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a emis o decizie prin care i-a adus la cunostinta viceprimarului Marinica Dinca faptul ca de la 25 octombrie acesta nu-si va mai putea exercita atributiile aferente pozitiei sale.
seful unei institutii subordonate municipalitatii il acuza pe primar de incompetenta Razboiul dintre PDL si primarul Craiovei, Antonie Solomon, a intrat intr-o noua faza, dupa ce, ieri, directorul executiv al SC Salubritate Craiova, Flavius Sirop, a anuntat ca orasul va ramane fara salubrizare de la 1 martie din cauza...
"In sfarsit, s-a gandit si domnul primar sa faca ceva pentru cetatenii batrani ai orasului", spune si Nicolae Dragos Cosmin. ... "Domnul primar a inceput deja campania electorala.
"In sfarsit, s-a gandit si domnul primar sa faca ceva pentru cetatenii batrani ai orasului", spune si Nicolae Dragos Cosmin. ... "Domnul primar a inceput deja campania electorala.
Dupa ce isi rezolva problemele cu justitia, dupa aia sa candideze", a spus Berceanu, potrivit Gandul, precizand ca PDL Dolj nu-l va sustine niciodata pe actualul primar, indiferent de protocolul care se va semna la nivel national, si va avea propriul candidat, pe actualul viceprimar Marinica Dinica, validat in acest sens de organizatie.
Daca pleaca din PSD, Vanghelie nu mai castiga mandatul de primar Aflat intr-un cond de umbra in PSD, Marian Vanghelie ar putea demisiona pentru a se inscrie in UNPR. Insa, sondajele arata ca, daca pleaca din partid, edilul Sectorului 5 pierde mandatul de primar.
Dupa ce isi rezolva problemele cu justitia, dupa aia sa candideze", a spus Berceanu, potrivit Gandul, precizand ca PDL Dolj nu-l va sustine niciodata pe actualul primar, indiferent de protocolul care se va semna la nivel national, si va avea propriul candidat, pe actualul viceprimar Marinica Dinica, validat in acest sens de organizatie.
In cele doua municipii din Caras-Severin primarii nu sunt democrat-liberali, la Resita fiind primar independent, iar la Caransebes - primar liberal.
Mai avem trei zile pana cand vom castiga alegerile locale, vom scoate culoare portocalie din Bucuresti si din majoritatea covarsitoare a localitatilor tarii • Mai avem mai putin de sase luni pana cand vom castiga alegerile parlamentare si vom avea majoritatea absoluta in Parlament si mai avem foarte putin timp si va rog sa fiti pregatiti pentru urmatoarea batalie, aceea de a avea la Controceni un presedinte propus de USL, Crin Antonescu • Ma bucur ca viitorul primar al Bucurestiului va ramane Sorin Oprescu • Vreau sa spun azi pentru dvs si pentru toti bucurestenii ca il sprijin pe candidatul nostru Dragos Frumosu in batalia grea si dificila pe care o are la sectorul 2 cu primarul in functie • Nimic nu mi-ar parea mai rau decat ca sectorul 6 sa ramana pe mana lui Cristian Poteras, a Elenei Udrea si a gastii portocalii • As vrea sa-i vad duminica seara fata acelui candidat la sectorul 3 pe care cei cu care a facut afaceri de atatia ani il numesc Libache • As vrea sa-i vad fata cand se va anunta ca noul primar al sectorului 3 este Robert Negoita • Vreau sa-i rog pe bucuresteni la aceasta sansa pe care nu a avut-o niciodata Bucurestiul in ultimii ani, un primar sprijinit de USL, un consiliu local al USL si sase primari sustinuti de USL • In Bucuresti a inceput acea epoca neagra pentru Romania numita Traian Basescu - PD - portocaliu, aici avem sansa duminica seara sa anuntam pe 10 iunie ca PDL si epoca Traian Basescu se incheie la Bucuresti • Am mare incredere ca duminica noapte vom avea cu adevarat ce sarbatori • Va rog sa va inchipuiti ce batalie extraordinara au de dat colegii nostri impotriva lui Flutur, lui Pinalty, a lui Solomon, atatia baroni si figuri sinistre ale PDL pe care impreuna putem sa-i trimitem acolo unde le e locul, o parte dintre ei in opozitie, o alta parte ...
Este declarat ales primar candidatul care a intrunit cel mai mare numar de voturi valabil exprimate. ... primar si consilier local, presedinte al consiliului judetean si consilier judetean, respectiv pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti si pentru primarul general al municipiului Bucuresti.
distribuirea mandatelor, dupa centralizarea rezultatelor la BEC Vicepresedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), Ruxandra Ionescu, a declarat marti ca s-a finalizat centralizarea voturilor pentru toate sectoarele din municipiul Bucuresti, pentru functia de primar de sector si Consiliul Local, dar rezultatele finale care vizeaza impartirea pe mandate vor fi date publicitatii miercuri, dupa ce toate datele vor fi centralizate de Biroul Electoral Central.
google-analytics.com